Brosch: Gråbo, Majbräken och Myskmalva

Konstvandringen Södra Bohuslän 2023

Under påskhelgen pågår Konstvandringen Södra Bohuslän. I år är jag med för första gången och har öppet i min ateljé den 7 – 9 april. Du kommer att få se mina smycken, även en del som inte funnits med på mina utställningar och försäljningsställen. Jag visar också min verkstad och du får se hur jag arbetar. Öppettiderna är: Fredag 11 – 18, lördag 11 – 15 och söndag 11 – 18. Några konstnärer har även öppet på måndag, Annandag påsk.

Det hela börjar med en samlingsutställning med alla deltagande konstnärer på Stenungsunds konsthall som har vernissage 1 april 11.00–15.00. Utställningen pågår till den 22 april 2023. I Konstrummet i Skärhamns bibliotek ställer vi Tjörnkonstnärer från Konstvandringen ut den 25 mars – 30 april.

Välkommen!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Rulla till toppen